Retourneren & Klachten

Retourneren & Klachten

Retourneren

In verband met de hygiëne kunnen speenkoorden en bijtringen niet worden geruild of geretourneerd.

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze (of een deel van je bestelling) geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

✘ Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden!
✘ Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden.
✘ De te retourneren artikelen moeten ongebruikt en nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd. 

Indien je een product wilt retourneren gelieve onderstaande stappen te volgen:

✘ Stuur een e-mail naar info@babybitesstudio.com (inclusief foto’s van het product) en vermeld hierbij:
– je ordernummer,
– je adresgegevens,
– het product/ de producten die je retour wilt sturen,
– en de reden van je retour.
De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
✘ Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.
✘ De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd binnen 5 werkdagen en dan kijken we samen naar een passende oplossing. Wanneer de retour voldoet aan de voorwaarden en kan worden geaccepteerd zal het bedrag van de retournering gecrediteerd worden. De uitbetaling van (een gedeelte van) de geretourneerde producten vindt zo snel mogelijk plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn.
✘ Retourneren is altijd voor eigen rekening. Het is belangrijk je track en trace code van de retourzending goed te bewaren, dit is het bewijs dat je de producten hebt geretourneerd.

Let op: Producten ruilen is helaas niet mogelijk.

Klachten of verzoek tot reparatie

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dat vinden we heel vervelend om te horen, maar we helpen je graag het op te lossen waar mogelijk!

Voor het aanmelden van een klacht of verzoek tot reparatie kun je een e-mail sturen naar info@babybitesstudio.com. Wij verzoeken je om de klacht of verzoek (incl. duidelijke foto’s van het defect) binnen enkele dagen na ontvangst per e-mail aan ons kenbaar te maken. Wij zullen, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk op proberen te lossen. Vermeld in je e-mail de orderdatum, je naam en telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De verzendkosten voor het retourneren van een artikel met een klacht of reparatie komen in eerste instantie voor je eigen rekening. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.

Blijf op de hoogte van de mooiste items, laatste nieuwtjes en leukste acties via social media!

Verzenden binnen NL incl. tracking
· Brievenbuspakket €4,50 (PostNL)
· Standaard pakket €6,95 (PostNL)

Verzenden naar België incl. tracking
· Standaard pakket €9,75 (DHL)

Marleen Versteegen | Den Bosch
info@babybitesstudio.com
KVK: 77396626
BTW nr: NL003190219B05