Verzending en Levering

Levering

Alle producten zijn met de hand gemaakt en gepersonaliseerd naar ieders wens. De verzendtermijn bedraagt om die reden tot maximaal 6 werkdagen voordat je de bestelling in huis hebt. Kwaliteit kost tijd 😉

Heb je toch wat meer haast en wil je graag jouw bestelling voor een bepaalde tijd ontvangen, neem dan even contact op via info@babybitesstudio.com dan doe ik er alles aan om het product zo snel mogelijk en naar jouw wensen te maken.

Verzending

Baby Bites Studio verzend momenteel alleen producten binnen Nederland en naar België. Woon je elders en wil je toch graag een product bestellen? Neem gerust even contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Nederland:

Binnen Nederland worden alle producten verzonden door de bezorgers van PostNL inclusief track en trace code. Je krijgt automatisch een bericht van PostNL met deze code zodra je pakketje klaar is voor verzending. Bijna alle pakketjes worden als brievenbuspakketje verstuurd – hiervoor hoef je dus niet thuis te blijven voor ontvangst. Handig!

In bijna alle gevallen worden de artikelen verstuurd als brievenbuspakketje. Heb je meerdere artikelen waardoor het pakket te groot is om als brievenbuspakketje verstuurd te worden dan worden de artikelen verstuurd als regulier pakket. 

Tarief brievenbuspakketje (incl. track en trace code) is €4,50 euro;
Tarief regulier pakketje (incl. track en trace code) is €6,95 euro.
Gratis verzenden bij besteding vanaf €50 euro.

Bestellingen ophalen is niet mogelijk.

België:

Tarief regulier pakketje (incl track en trace code) bedraagt €9,75 euro via DHL

Blijf op de hoogte van de mooiste items, laatste nieuwtjes en leukste acties via social media!

Verzenden binnen NL incl. tracking
· Brievenbuspakket €4,50 (PostNL)
· Standaard pakket €6,95 (PostNL)

Verzenden naar België incl. tracking
· Standaard pakket €9,75 (DHL)

Marleen Versteegen | Den Bosch
info@babybitesstudio.com
KVK: 77396626
BTW nr: NL003190219B05